Támogatóink

kapuvar_logo


Kapuvár Város Önkormányzata

 

rajkalogo

gartalogo

 

TAO

TAO Támogatási programról az információk, itt olvashatóak >>>

Köszönjük a támogatást!

 

Így találsz el hozzánk!

Add meg az indulási címed

Address:
City:
State:
Zip:


M. I. o. 2011/2012 ősz

Megyei I.o. program:pdf

 

U-19. program 2011.pdf

 • foci Labdarúgó csapataink a 2013/2014. évi bajnokság tavaszi idényét a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség által szervezett Megyei I. osztály bajnokságában kezdték meg a következő korosztályokkal:
  • U-16,  U-19, Felnőtt
  A korcsoportokhoz 18-20 igazolt labdarúgó tartozik, vezetőkkel, szakmai személyzettel együtt így kb. 70 tagja van a Szakosztálynak, a játékos mozgástól függően.

 • karate2 A KSE Karate Szakosztálya, a Magyar Kyokushin Karate Szervezethez tartozó csoport. Edző: sensei Horváth Tibor 4. dan


  Edzések:
  Széchenyi István Általános Iskola tornaterme
  Kedd - Péntek: 18:00 - 19:30

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk.Bővebb információ:30/2366-807

 • hajomodell Az 1958-ban alakult Hajómodellező Szakosztály jelenleg 11 fővel uralja a helyi modellező tavakat, és készül az Országos, és megyei bajnokságokra.
  A szakosztályról bővebb információval Bertók István szolgál: 20/437 2329

 • diamantMűvészi tánc, torna:

  A szakosztály nagylétszámú fiatal tehetséges versenyzővel rendelkezik. A Magyar Látványtánc Sportszövetség tagjaként a két legelismertebb nemzetközi táncszövetséggel működünk együtt. Szeretettel várja a mozgást, táncot szerető fiúk és lányok jelentkezését. http://latvanytancok.hu/ >>

Itthoni győzelem a Rangadón!

Kapuvár–Fertőszentmiklós 4–1 (2-0)


Kapuvár, 200 néző. V.: Görög.


Kapuvár: Kiss – Áder, Dominek, Kun, Simon, Visy, Szalai (Kránitz), Böcskör (Dukai), Hegyi, Jakab (Bognár), Gajdos.

Edző: Kovács Lajos.


Fertőszentmiklós: Csóka – Hatajer, Németh, Ternyák, Fodróczy, Mentes (Márk), Árki, Horváth, Fábián (Gondi), Kalmár, Ábrahám, Herbszt.

Edző: Farkas Krisztián.

Gsz.: Jakab (2), Kun, Dukai, ill. Kalmár.


A 6. percben egy szöglet utáni lepattanó labdát Kun közelről a bal alsóba gurította. 1–0. A 37. percben Visy szöktette Jakabot, aki három lépés után átemelt a kimozduló kapuson. 2–0. A 64.
percben szöglet után a kifelé guruló labdát Jakab középrő,l 14 méterről a bal felsőbe lőtte. 3–0. A 78. percben vendégszöglet után röviden mentett fel a hazai védelem, s a labda Kalmár elé került, aki középről, 11 méterről laposan a kapu jobb oldalába gurított. 3–1. A 81. percben Jakab húzott el a bal szélen, a hosszú oldalon Dukai érkezett, s a labdát a jobb alsó sarokba fejelte. 4–1.

A végig jobban játszó hazai csapat hatékony helyzetkihasználással hamarabb is eldönthette volna a mérkőzést, lehetett volna nagyobb különbségű is a győzelem.

Jók: Kun, Simon, VIsy, Jakab, Gajdos, ill. senki.


Kovács Lajos: – Orkán erejű szélben folyamatos játék kialakulni nem tudott, de ilyen körülmények között is magabiztosan nyertünk.


Farkas Krisztián: – A labdarúgás is olyan, mint az élet: munka nélkül nem lehet gyümölcsöt találni.

Hajrá Kapuvár!